Wingpennans nyheter

Tror att Aya är dräktig!

2012-10-06

Vet att det är flera som är nyfikna - inklusive jag själv. Tror nog att Aya är dräktig - hon visar alla tecken på det. Det har gått ganska precis halva dräktigheten och snart börjar fostrena att växa till sig. På måndag är det fem veckor sedan hon parades. Runt sjätte gravididetsveckan brukar magen växa rejält. Tror nog att många av de blivande valpköparna blir glada nu. Jag har fått många fina gensvar för denna kommande valpkull - nu får vi hålla tummarna att det blir ett gäng så ingen blir utan.  För övrigt mår Aya bra och hon fick vara med på andjakt förra lördagen. Det var den sista för hennes del och nu får hon börja ta det lugnt. Har haft gäster på pensionatet så min tid bara rinner iväg. Har startat upp en jaktlydnadskurs för vårt jaktlag - där lilla Polka platsar. I torsdags var jag och goda vänner i väg och så Tomas Ledin på Cirkus - kan varmt rekommendera denna artist. Får också trevliga samtal om intresse för att inackordera sina hundar hos mig - roligt att jag får uppmärksamhet utan att ha hunnit annonsera. Första frostnatten har kommit och idag skiner solen. Härliga höstfärger och klar luft. Nu börjar det mörkna tidigt på kvällarna, men vad gör det - vi ser fram emot en D-kull här på kenneln! Nu drar stöthundsjakten igång till helgen. Andjakt och rådjur står på menyn. Dimma och Hilla är taggade.

Antal kommentarer: 2

2012-10-09 08:44:47 - Helena, helena.sernelin.se

Dandy, Dennis, Doris, Dolores, Digger, Diggilou, Diva, Davy, Dolly, Dumle, Ditte, Dagny, Dirty, Dogge, Daisy, Dardel, Drutten, D'artagang, Dimple, Dorothy, Dot(ty), Don, Donna, Diego, Dumpling, Dunder, Dyrk, Dirk, Disco, Dimma, Diana, Dallas. Daylight, Dagas, Degas, Demi, Delta, Dagman, Daniela, Deborah, Denise, Dag, Dan(ny), Dregan kanske räcker till en kull:-)

2012-10-09 09:59:48

Vad roligt att Aja är dräktig då kan man hoppas på vapar snart. Hjoppas det blir många tikar. Ha det bra hälsningar Eva Bengtsberg
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)